Levering GRATIS vanaf €29,90

Designed & made in Italy

De Italiaanse firma Valigeria Roncato S.p.A., die gespecialiseerd is in reisartikelen heeft een groot deel van zijn productie aangepast om zo een antwoord te bieden op de urgente vraag naar mondmaskers.

We zijn blij u hun project BOTECT te kunnen voorstellen. Valigeria Roncato S.p.A. en Idea Plast srl., twee firma’s die reeds lange tijd samenwerken hebben hiervoor hun energie gebundeld en zo een gezichtsbeschermend product ontwikkeld.

Het mondmasker wordt volledig in Italië vervaardigd, in Campodarsego regio Padua, waar het familiebedrijf reeds sinds 1973 is gevestigd.

Idea Plast is een Italiaans bedrijf opgericht in 2009, gespecialiseerd in industrieel ontwerp en transformatie van plastic materiaal, dat zich bezighoudt met het ontwerp, de berekening en simulatie van gereedschapspaden, het maken van vormen en gieten voor derden, evenals de ontwikkeling van zijn producten voor de horeca. Net als veel andere Italiaanse ambachtelijke activiteiten, is Idea Plast SRL ontstaan ​​uit de professionele ervaring van de oprichter, die zijn succes baseerde op waarden als creativiteit, innovatie, persoonlijke aandacht van zijn klanten, en op de kwaliteit van zijn producten.

Valigeria Roncato werd geboren in 1973 en is een gerenommeerd Italiaans bedrijf gespecialiseerd in de productie en marketing van een breed scala aan producten voor reizen en vrije tijd. Dit dankzij een diepgewortelde ervaring en productkennis, met respect voor de Italiaanse stijl. Het voldoen aan de behoeften van de consument door middel van onderzoek en het verbeteren van producteigenschappen is de belangrijkste missie van het in Padua gevestigde bedrijf dat altijd opvalt voor de productie van hoogwaardige items, met avant-gardistisch design en intrinsieke kwaliteit.

Samen hebben deze twee bedrijven, die altijd hebben samengewerkt om opmerkelijke productkwaliteitsnormen te bereiken, besloten deze nieuwe uitdaging aan te gaan, zichzelf ten dienste te stellen van de gemeenschap en te reageren op een moeilijk moment voor iedereen.

De mogelijkheid om onze productielijnen snel te kunnen ombouwen is een daad waar we trots op zijn, het toont ons dat de keuze om in Italië, in de regio Veneto, te blijven produceren in de loop der jaren een winnende keuze is geweest. De wens en de mogelijkheid om te reizen zullen spoedig terugkeren, nu is het tijd om daar te zijn en onze gemeenschap te helpen 'beide bedrijven overeen te komen.

Valigeria Roncato & Idea Plast